dimecres, 27 de gener del 2010

Quins sopars que ens preparem la Lluisa i jo.

A em deixar endarrera els espaguetis i l arros i ens comencem a cuida.

Ahir dia 23

Tortellini d espinaques i salmo fresc fet al forn, tot aixo cuinat en el hostel

avui dia 24

amanida, espaguetis i salmo que va sobrar de ahir.

Els nostres dinars consisteixen en entrepans apurats en una taula al costat de la carretera.


Ahir em vaig menjar una hamburguesa de paua fregida (paua es una petxina univalva molt gran)


Akaroa, per dinar vaig demanar el peix fresc del dia que mel varen servir arrabosat en un llit de pure de patata i amanida, va estar molt bo.


Dia 26 de gener 2010

Chistchurch he menjat pig s belly (ventre de porc) rostit amb pure de patates i verduretes, tipic de la zona.


Per sopar un plat de porridge de cibada i una amanida


dia 27 de gener

Kaikoura llagosta en un chiringuito al costat de la platja, amb musclos i sopa de peix, fantastic


Per sopar en el hostel< Una amanida, i arros bullit amb verdures. De postres llagurt descremat. (Quan per dinar un es passa cal un sopar lleuger)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada