Quins sopars que ens preparem la Lluisa i jo.
A em deixar endarrera els espaguetis i l arros i ens comencem a cuida.
Ahir dia 23
Tortellini d espinaques i salmo fresc fet al forn, tot aixo cuinat en el hostel
avui dia 24
amanida, espaguetis i salmo que va sobrar de ahir.
Els nostres dinars consisteixen en entrepans apurats en una taula al costat de la carretera.
Ahir em vaig menjar una hamburguesa de paua fregida (paua es una petxina univalva molt gran)
Akaroa, per dinar vaig demanar el peix fresc del dia que mel varen servir arrabosat en un llit de pure de patata i amanida, va estar molt bo.
Dia 26 de gener 2010
Chistchurch he menjat pig s belly (ventre de porc) rostit amb pure de patates i verduretes, tipic de la zona.
Per sopar un plat de porridge de cibada i una amanida
dia 27 de gener
Kaikoura llagosta en un chiringuito al costat de la platja, amb musclos i sopa de peix, fantastic
Per sopar en el hostel< Una amanida, i arros bullit amb verdures. De postres llagurt descremat. (Quan per dinar un es passa cal un sopar lleuger)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada