dissabte, 25 de setembre del 2010

el menjar a Kashan

Kashan

Esmorzar a l hotel

Pa irani completament pla una mena de pa d angel molt bo.

Mantega

melmelada de pastanaga

formatge fresc

i te


Dinar

Un entrepa de felabel en un restaurant de fast food

Unes pastes bonissimes comprades en una pastisseria


Sopar

Sopa d arros amb mogetes seques i verdures, crec espinacs i naps, amb una mica de gust de menta

un vas de llagurt preparat amb aigua i menta

una mena de mazapa de pistaxos potser amb una mica de gust de gengibre

Tot molt bo


dinar dia 24 als restaurants a prop jardins Fin

Arros bullit per acompanyar un kebak (tal com anomenen els pinxos de carn)

Ceba crua, menjada con si fos una poma i tomata fragida


dia 25 de setembre

En el Bazaar he begut diferents sucs al mati: de melo i de pastanaga

i he dinat com he pogut en el bus d anada a Teheran: pa, datils, pistaxos i una llauna de verdura


sopar dia 25 a Teheran

Una mena d estofat de llenties amb una mica de carn i alberginia amb arros per acompanyar

y amanida d enciam i pastanaga

y llagurt amb all


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada