skip to main | skip to sidebar

la manduca

TOTHOM PREGUNTA: QUE MENGES QUAN VIATGES? Doncs aqui teniu la resposta

Arxiu del blog

  • ▼  2013 (25)
    • ▼  d’octubre (11)
      • Karnataka
      • Com s'acaba l'apat al restaurant.
      • Kerala
      • Madurai
      • Tamil Nadu
      • El menjar a Mamallapuram
      • Malabar fish curry
      • Sopar a Chennai
      • Chennai
      • Tren Delhi a Chennai
      • Delhi
    • ►  de setembre (7)
    • ►  d’agost (5)
    • ►  de març (2)
  • ►  2012 (14)
    • ►  d’abril (13)
    • ►  de gener (1)
  • ►  2011 (5)
    • ►  de desembre (1)
    • ►  d’abril (1)
    • ►  de febrer (2)
    • ►  de gener (1)
  • ►  2010 (36)
    • ►  d’octubre (14)
    • ►  de setembre (5)
    • ►  de febrer (13)
    • ►  de gener (4)
  • ►  2009 (30)
    • ►  d’agost (8)
    • ►  de juliol (6)
    • ►  de juny (15)
    • ►  de maig (1)

divendres, 4 d’octubre del 2013

Sopar a Chennai

Suc de magrana i gelat i a l'habitació ressopó: cervesa sense alcohol, pastes i aigua.
Publicat per Rosa Manel.la a divendres, d’octubre 04, 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrada més recent Entrada més antiga Inici
Subscriure's a: Comentaris del missatge (Atom)
 

Seguidors