dimarts, 19 d’octubre del 2010

el menjar a MESTIA

Mestia

El menjar ha estat sempre a la casa on m allotjo ha estat molt abundant i amb possibilitats de repetir de tot.

primer dia

sopar

Pa farcit amb formatge i pa farcit amb carn.

Te i pastis i melmelada

 

segon dia

 

Esmorzar (molt apropiat pel fred)

una mena de blat bullit, ou dur, pa amb melmelada casolana i mantega. Café amb llet

pa molt prim farcit de patata amb especies.

 

Dinar

preparat a la casa i menjat en un refugi que m he fet amb l impermeable sota la pluja.

Pa farcit de patata i ou dur amb pa.

Llavors he anat al café i he begut un vas de vi blanc, per fer passar el fred i la humitat

 

Sopar

dues mandonguilles enormes i patates rosses i mongetes verdes amb salsa.

Pa  amb melmelada.

 

Tercer dia

Esmorzar

sopa de macarrons dolca

pa amb melmelada

café amb llet

 

dinar

preparat a la casa i menjat en un prat al costat del riu

Una carmanyola amb arros bullit i maionesa i cogombres trinxats

Pa

Llavors he anat al bar del poble a veure un got de vi i a comprar xocolata per poder menjar amb el pa.

 

Sopar

sopa de patates i mongetes seques vermelles

xanfaina de tomates i pastanagues

pa farcit de formage acabat de fer

melmelada

te

 

nous sempre a disposicio per picar


.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada