Mestia
El menjar ha estat sempre a la casa on m allotjo ha estat molt abundant i amb possibilitats de repetir de tot.
primer dia
sopar
Pa farcit amb formatge i pa farcit amb carn.
Te i pastis i melmelada
segon dia
Esmorzar (molt apropiat pel fred)
una mena de blat bullit, ou dur, pa amb melmelada casolana i mantega. Café amb llet
pa molt prim farcit de patata amb especies.
Dinar
preparat a la casa i menjat en un refugi que m he fet amb l impermeable sota la pluja.
Pa farcit de patata i ou dur amb pa.
Llavors he anat al café i he begut un vas de vi blanc, per fer passar el fred i la humitat
Sopar
dues mandonguilles enormes i patates rosses i mongetes verdes amb salsa.
Pa amb melmelada.
Tercer dia
Esmorzar
sopa de macarrons dolca
pa amb melmelada
café amb llet
dinar
preparat a la casa i menjat en un prat al costat del riu
Una carmanyola amb arros bullit i maionesa i cogombres trinxats
Pa
Llavors he anat al bar del poble a veure un got de vi i a comprar xocolata per poder menjar amb el pa.
Sopar
sopa de patates i mongetes seques vermelles
xanfaina de tomates i pastanagues
pa farcit de formage acabat de fer
melmelada
te
nous sempre a disposicio per picar
.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada