dijous, 14 d’octubre del 2010

menjar a Georgia1


Uau! Georgia, que bo que es el menjar!

Primer dia

9 octubre 2010

En arribar amb molta gana a Tiblisi vaig anar a un restaurant amb menjar tipic, pero una mena de cadena de menjar de Georgia. Vaig menjar un pa farcit amb carn picada de vedella, pel meu gust massa picant.


Sopar

Selfcatering patata i alberginia i formatge descremat.

Amanida de tomata i cogombre.


10 octubre

Esmorzar

Selfcatering, panet amb xocolata i café (3 en 1, uns sobres de nescafe amb café, sucre i llet)


Dinar

En un bon restaurant en el centre.

Amanida amb caba, tomata i cogombre. No fan servir oli pero hi varen posar moltes herbes fresques i un vinagre suau.

Carn de vedella cuita amb vi negre, del qual es notava molt el gust


Sopar

selfcatering

Les sobres de la verdura del dia anterior

i xocolata calenta


11 d octubre 2010

esmorzar: pa amb xololata i café 3 en 1, i a mig m ati un pa farcit de formatge

En un poble en el Caucas, Kazbegi he anat en un restaurant casola i he menjat: amanida, pa farcit de formatge (estava bopnissim) i com uns raviolis de la mida d un panet petit, farcits de carn picada de vedella.. Que be que he menjat!


12 i 13 i 14 octubre

El menjar es molt i molt bo, m estic recuperant.

Aquests pans farcits i la pasta farcida estan bonissims. El vi esta bonissim tambe. El vi blanc es una mica diferent doncs segons m han explicat el premsen molt mes que a casa nostra.

Cada vespre compro verdura i em faig el sopar, es molt mes saludable.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada