dilluns, 4 d’octubre del 2010

Goris

Armenia Goris

Estic en un Bed and breakfast fantastic es diu GORIS HOSTEL

L'esmorzar: melmelada casolana, tipus crema de llet- llagurt casola i molt bo pero dolent pel colesterol, formatge fresc casola, mantega casolana i un ou passat per aigua. El pa era tou i bo tipus coca, i café. El café es l anomenat café turc que segons aquí els armenis varen ser els primers en prepararlo.


He dinat en un restaurant local,

una amanida amb blat de moro de llauna, xampignos, pastanaga amb maionesa.

Hi havia tota mena de kebaks, pero he deman at una carn cuinada (segons la carta) ha resultat ser un tros de carn de vedella bullida com de l escudella.


I el sopar l he preparat jo a l habitacio. He comprat 2 cogombres, i dos tomates i pa. I pa amb tomata i cogombres amb una infusio d aigua amb Nocilla (que vaig comprar ahir per sopar, ja que el restaurants ja havien tancat)

Com es fa anar la imaginacio quan hi ha gana!!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada