Kars
21 i 22 octubre
Turquia- Kars
un bon sopar en una casa de menjars per locals.
Alberginies amb carn picada de vedella i a part un plat d arros. I amanida verda amb ceba.
esmorzar a l hotel: tomata, cogombre, olives negres, ou dur, turro de sesam, 3 classes de formatge local, mantega local i 2 classes de mel local.
i despres de visitar Ani dinar amb amanida, carn picada i patates i arros
23 octubre
Durant el llarguissim viatge en bus vaig anar picant diferents coses als llocs on el bus parava
Finalment vaig sopar a les 6 de la tarda en un restaurant a Pazar: Kebab amb arros i patates rosses i postres que em va regalar un confiter mentre esperava el taxi (pasta fullada amb una mena d ametlles i mel)
24 octubre
Esmorzar a l'hotel, pa, cafe amb llet, tomata cogombre i formatges i mantega local
Dinar
en un restaurant local, truita de riu arrebossada amb patates rosses.
Sopar de selfcatering : fruita, galetes i xocolata
25
esmorzar a l hotel com el dia anterior
dinar a Trabson
restaurant
Alberginies farcides amb carn i arros
selftcatering de sopar. La pastisseria en aquesta ciutat es fantastica i m he menjat a totes hores
26
esmorzar selcatering de pastes i cafe amb llet en el mateix hotel
Dinar
Ha estat una birria en un restaurant que semblava fantastic, sopa (molt bona) amanida i carn reseca
despres de l experiencia m he decidit pel selfcatering i ha estat una bona pensada, fruita, pastes, alberginies........
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada